Капілярне нарощення волосся у Парижі у салоні Studio Extensions !

На сьогоднішній день багато хто з нас шукає салони по нарощуванню волосся. Щоб досягти своєї мрії мати густе , довге волосся, ми можемо тільки його наростити, якщо природою нам його не дано. Studio Extension вам пропонує різні способи нарощування волосся. Все це волосся є справжнім натуральним. Ви можете підібрати колір і структуру до свого типу волосся, як натурального , так і фарбованого, прямого чи хвилястого. Існує понад 56 різних кольорів. Існують різні довжини нарощеного волосся , від 20см до 65см. Все залежить яку довжину бажаєте ви отримати.  Ми пропонуємо капілярне нарощення волосся. Це пучок волосся вагою від 0,80грам і1 грам. Цей пучок кріпиться до вашого волосся за допомогою спеціальних щипців і кератину, який є на цьому ж волоссі,пучок за пучком.

Ми пропонуємо вам різні техніки нарощення волосся

Є техніка нарощення гарячими щипцями -це є класичний метод . Ми вам пропонуємо волосся марки ExtensionRusse. Це є натуральне волосся , яке походить з Росії , із Сибіру. Воно є хорошої якості, різної довжини і гамма світлих кольорів , і гамма темних кольорів також незрівнянна. За допомогою гарячих щипців ми розігріваємо кератин і кріпимо його до вашого волосся.  Зовсім не пошкоджуємо його. Ви практично не відчуваєте нарощеного волосся на голові. Ця техніка нарощення є досить зручною .Ви можете робити різні зачіски і не відчуватимете різниці між своїм і нарощеним волоссям. З цим волоссям ви можете залишитись 4-5 місяців. Потому його потрібно зняти.

Extension Russe також вам пропонує іншу техніку нарощення -клейовими смужками. Ця смужки ми приклеюємо до вашого волосся за допомогою клейкій системі смужок , довжиною 4 см і вони вкриті волоссям, і тому вони практично не видимі. Також є різних кольорів і деякі з них мають при корені темний відтінок , переходячи у світлий. Підходить клієнтам , які носять омбре, мілірування та інші способи фарбування. Також ця техніка зовсім не пошкоджує ваше волосся. Ці смужки ви можете використовувати на 10-12 місяців. Тільки волосся має здатність відпочивати. І тому  ви повинні кожних 6 тижнів переклеювати ці смужки , щоб вони були біля вашого коріння , щоб вам було зручно при любій укладці волосся.

Є техніка – холодного ультразвукового нарощення волосся  Great Lengths( найкращий у світі). Пропонує дуже зручний і непомітний спосіб нарощення. Це також беремо пучок за пучком  і акустичні хвилі чинять тиск на кератин , змінюють  його і таким чином ми кріпимо пучок( пасмо) до вашого волосся. Це волосся є індійським, його структура змінюється після миття голови і стає чуть хвилястим і адаптовується до вашого волосся. Ви можете його фарбувати, тонувати , робити різні зачіски . З цим волоссям ви також залишаєтесь 4-5 місяців.

Тариф для нарощення волосся

Studio Extensions вам пропонує різні тарифи :

Якщо у вас тонке волосся і ви хочете мати об’єм і довжину вам потрібно в середньому 110-125 пучків волосся.

Якщо у вас волосся середньої густоти- 125-150 пучків

Якщо у вас волосся густе 150-200 пучків.

Якщо ви бажаєте отримати тільки об’єм , тоді вам потрібно тільки 50-75 пучків.

Ціна залежить від марки волосся

Great Lengths вам пропонує волосся від 20см до 60см . Це від 6,50€ до до 10,60€ за один пучок (пасмо) нарощеного волосся

Extension Russes  від 5,80€ до 6,30€ за пучок.

Bandes Adhésives Russes

Нарощення волосся смужками

Від 115€ до 135€ за одну упаковку, у якій є 5 подвійних смужок! Як доглядати і мити нарощене волосся?

Як доглядати і мити нарощене волосся?

Для того , щоб ви могли залишитись з нарощеним волоссям 4-5 місяців потрібно дотримуватись декількох порад. Тоді ви матимете незрівнянно прекрасне волосся!

Що зробити, щоб пучок (пасмо) волосся не випав з вашої голови:

  1. Ви повинні вибрати шампунь, який не містить силікону. Потрібно добре перечитати етикетку , де вказаний зміст інгредієнтів. Перевірте чи немає слів, які закінчуються на «кон», тому що це є силікон, який призводить до випадіння нарощеного волосся. Миючи голову шампунем, ви обережно масажуйте шкіру голови, уникаючи вузлів біля кореня волосся.
  2. Після кожного миття ви повинні користуватись маскою, наносячи її на довжину і кінці волосся. Нів’якому разі не наносите на коріння волосся, тому що це призведе до випадіння пучків нарощеного волосся.
  3. Після миття голови, ви добре просушуєте волосся спочатку за допомогою рушника, обережно витираючи його. А потому за допомогою фена ви висушуєте як своє, так і нарощене волосся. Температура не повинна бути високою- гарячою, тому що це може призвести до плавлення кератину.
  4. Дуже важливо , яким чином ви повинні розчісувати ваше нарощене волосся .  Його потрібно розчісувати два рази на день , зранку і ввечері. Добре розчісувати коріння волосся, щоб уникнути вузлів при коренях. Дуже важливо чим ви розчісуєте нарощене волосся . Для цього вам потрібно обрати спеціальну м’яку щітку із шерсті кабана. Щоб ви змогли добре прочесати і не пошкодити ваше нарощене волосся.
  5. І на кінець ви повинні заплести чи зібрати ваше волосся докупи , коли ви лягаєте спати, тобто на ніч. Щоб уникнути заплутування волосся. Обережно, ніколи не лягайте з мокрим волоссям, тому що це призведе до заплутування . Якщо ви будете дотримуватись усіх цих вказівок , будете мати шикарне волосся і зможете довге з ним залишитись.
0 réponses

Laisser un commentaire

Rejoindre la discussion?
N’hésitez pas à contribuer !

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *